Skicka till en kollega
Wire & Tube 2018: SPECTAS förpackningsprodukter är efterfrågade på världsmarknaden
25.04.2018

Att känna sig på fotbollsplanen vid VM 2018 och, samtidigt, i förpackningsanlägning – det här kunde man göra på SPECTAS monter på den internationella mässan Wire & Tube i Düsseldorf från 16 till 20 april.

På spelzonen, som byggts upp på företagets monter, med VR-glasögon kunde vilken besökare som helst överföras till fotbollsfältet och känna sig i matchen. Industrins experter var dock mer intresserade av andra “attraktioner”, nämligen en möjlighet att packa varor med modernaste mekaniska och batteridrivna verktyg, som presenterades av SPECTA.

En massa olika modeller av förpackningsverktyg kan enkelt klara med förpackning av varor i alla form, från stålrör till stålrullar och förpackningar av metallprofiler. Med varje år utföras förpackning och märkning av produkter lättare och mer tillgängligt, besökare kunde själv testa detta genom att arbeta med SPECTAS verktyg på montern. Besökarna, som själv gjorde förpackning, noterade hur enkla och ergonomiskt välutvecklade var SPECTAS förpackningsverktyg.

En viktig nyhet, som företagets specialister presenterat på Wire & Tube 2018, var relaterade till produktmarkering – tack vare de senaste SPECTAS innovationer kan märkningstaggar och etiketter nu skrivas ut på vanliga skrivare, inte bara på värmeöverföringsskrivare.

Traditionellt lockar mässan Wire & Tube ett stort intresse bland metallindustrins experter, enligt statistiken kom 50% av besökarna på den senaste mässan med investeringsintentioner och cirka 70% var chefer för storföretag. Antalet besökare från Mellanöstern och Afrika har också ökat.

Under utställnings fem dagar höll SPECTAS representanter många möten och besök med intressenter. Mer än 150 personer visade intresse för innovativa märkningslösningar och stålförpackningsband!

Mässan visade att huvudvolymen av investeringar i världen nu är inriktad till bilindustrin, förnybar energi, olje- och gasledningar. Trådar, kablar, rör och utrustning som behövs för att transportera de viktigaste komponenterna i metallindustrin är nu i hög efterfrågan.

Därför blir SPECTAS produkter som uppfyller världens kvalitetsstandarder alltmer populära på den globala marknaden.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha