Skicka till en kollega
Vi fortsätter med det goda traditionen
28.12.2016

I December 2016 återigen blev förpackningstejp Specta pristagaren av den federala etappen av allryska tävlingen “100 bästa varorna i Ryssland” i nominering ”Produkter för industriella ändamål”. Detta är den femte segern av Specta produkter i den här tävlingen. Syftet med tävlingen är inhemskt stöd och stimulering av produktion av högkvalitativa konkurrenskraftiga produkter.

Vad gör företagets produkter under många år att behålla sina positioner? Genomgående hög kvalitet, som är strikt kontrolleras av företaget och uppfyller alla internationella normer.

Den bästa granskningen av företaget är efterfrågan på produkter, uppenbarligen har efterfrågan på stål- och polyesterband Specta inte minskat. De efterfrågas på stålverk, rör kvarnar, träindustrin och byggbranschen. 120 km av förpackningstejpen, som varje timme tillverkas på fabriken, är tillgängliga för konsumenterna i Ryssland, OSS, Europa och Mellanöstern.

Ett brett utbud av förpackningsband växer ständigt, företaget utvecklar de nya märken enligt en mängd olika kundbehov. I november lanserats tillverkningen av polyesterband Specta Auris med förbättrade egenskaper vilket också ledde till användning av modern teknik. Polyesterband tillverkas av bearbetade produkter av PET-behållare, det vill säga vanliga plastflaskor, som alltså tar på ett andra liv. Dessutom är plasttejpen också lätt återhämtas. Alla produktionsstadier möter de miljökravena.

 

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha