Skicka till en kollega
Vi följer traditioner. Nya förpackningar på mässan Tube & Wire i Tyskland
13.04.2016

Den 8 april i Düsseldorf kom mässan Tube & Wire 2016 till slut. Det är den mest representativa europeiska utställningen inom järn- och rörindustrin: 16 paviljonger, drygt 2600 exponerande företag och 69500 besökare från 130 länder, inklusive Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien.

För andra gången deltog Specta i Tube utställning i Düsseldorf. Och den här gången visade företaget de nya förpackningsprodukter och kompletta förpackningslösningar , som utvecklas individuellt för en viss kund.

Företaget presenterat en ny typ av höghållfast förpackningsstålband Specta Delta, avsett för förpackning av tunga och heta produkter, inklusive varmvalsade stålplåt med tjocklek upp till 25 mm, samt rör, tackor av olika legeringar, ventiler, stänger och andra produkter, liksom det förstärkta PET-bandet Specta Brava för 25 och 32 mm, speciellt utvecklat för tunga laster.

På montern, förutom stål- och polyestertejp, kunde besökarna lära sig med olika typer av fungerande förpackningsverktyg med ett brett tillämpningsområde: pneumatisk, elektrisk, mekanisk.

Mässan har demonstrerat ett stort intresse av besökarna till förpackningsprodukter. Specta experter har förhandlat med och konsulterat drygt 100 besökare. Cirka 80% av dem var representanter för rör-, järn- och stålindustrin , icke-järnmetallurgi , fast det fanns också representanter för byggbranschen, träbearbetning och andra industrier.

Marcus Burgess, generaldirektör för “Specta Ruhr” i Tyskland, noterade: “Efter förhandlingar med kunderna, kan vi säga att de ser vissa positiva förändringar på stålmarknaden. Tyskland är en viktig marknad för Specta. Under mässan, bestämde vi oss för att utvidga vår verksamhet i Västeuropa, i synnerhet i Tyskland. “

Enligt de uppnådda överenskommelserna, kan vi anteckna att mässan var en succé och att denna sektor av stålindustrin ökar åter takten i utvecklingen.

 
Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha