Skicka till en kollega
Välkommen till den 29: e internationella Trämässan i Finland
04.07.2017

Den viktigaste händelsen kommer att föra samman de ledande yrkesverksamma i träindustrin från hela Europa i Jyväskylä, Finland, 6-8 September 2017. Varje år utökar den internationella trämässan listan över träbearbetningstekniker, där presenteras de senaste utvecklingar inom detta område.

Bolaget Specta kommer att uppvisa ett utökat utbud av stål- och polyesterband, liksom den senaste utvecklingen av vår teknik – polyesterband Specta Auris och Specta Virtus, som redan har framgångsrikt visat sig på företag i Europa. Dessutom kommer besökare att möta hela skalan av specialiserade märkningslösningar, en ny serie av höghållfasta etiketter och taggar Specta Papyrus, Specta Ultraplast, Specta Polyplast, liksom de senaste modellerna av förpackningsverktyget.

Ett utbud till våra kunder expanderas varje år. Tillverkarna i olika branscher skall alltid få ett PET band som optimalt lämpar sig för förpackning av en viss produkt och det speciella instrument som används vid företaget. Naturligtvis, inspirerar detta oss att utveckla och ytterligare förbättra produktion och utöka sortimentet av produkter.

Hoppas att se er i vår monter B249 !

Välkommen !

Pavilion Jyväskylä,  Lutakonaukio 12, Jyväskylä, Finland, 6-8 September 2017

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha