Skicka till en kollega
Teknologier står inte stilla
22.08.2017

Hur man kombinerar flexibilitet och styrka i förpackningsband?

På denna fråga gav svaret Spectas technologister som har utvecklat och lanserat i produktionen av nya PET band Specta Virtus. Företaget också betydligt har utökat sortiment av den senaste utvecklingen under år 2016, förpackningsbandet Specta Auris, till 15 storlekar. PET band av nya typen har klarat produktionstester i många företag i Europa, och nu kan beställas.

Innovativt förpackningsband Specta Auris och Specta Vitus har lyckats kombinera de två viktigaste och samtidigt motstridiga egenskaper som elasticitet och styrka. Vid utveckling av nya produkten har tekniken med dubbelprägling av bandets yta använts, vilket har ökat kopplingen mellan förpackningsverktygs spännrulle och bandets yta under förpackning av produkter utan förlust av hållfasthetsegenskaper.

Relativ förlängning av Specta Auris och Specta Virtus är från 12 till 25%, vilket gör det möjligt att inte förlora plasticitet även med stor mekanisk stress, alltså på ett tillförlitligt sätt bevara produkter under transportering. Det nya PET-bandet är lämpligt för automatutrustning, liksom för handverktyg. Specta Auris och Virtus levereras i standardrullar packade på 48 band per pall med storlek 1200×1200 mm.

Efter att ha klarat med och framgångsrikt genomfört den nya tekniken har Specta lanserat år 2017 förpackningsbandet Specta Virtus. Den största fördelen med den senaste utvecklingen i jämförelse med förpackningsband AURIS är extra brottlast.

Företaget Specta stoppar inte utvecklingsprocess och fortsätter med uppgradering och utvidgning av förpackningsmaterials sortiment, med hänsyn till de särskilda krav från kunder och behoven hos modern produktion.

För detaljerade specifikationer följ länken http://www.specta.se/products/pet-band/specta-brava-specta-alto-specta-optima

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha