Skicka till en kollega
Spekta går Jorden runt
03.09.2019

Inom ramen för sitt marknadsföringsprogram vil Spekta delta i en skogsindustriexpo ExpoDrev 2019 i Krasnojarsk (Ryssland)  i september i en format av distansdeltagande, vilket omfattar placering av informationen om företaget på olika expo-medier samt med deltagande i olika expons evenemangen.

I november deltar Spekta som vanligt i “MetalExpo”, och i år presenterar det på sin monter noviteter av förpacknings- och markeringsfiltutrustning och ämnen, inklusive en automatisk maskin för ombinding av metallprodukter med ett stålband, samt med nya markeringslösningar för metallindustrin.

Planen för deltagande i konferenser är också av imponerande omfång. I september kommer Specta att vara närvarande vid “Saudi International Steel & Iron Conference” i Saudiarabiens huvudstad, och i november planerar Spekta-representanter att delta i konferensen inom ramen för den internationella aluminiumexpon “ARABAL 2019”, som kommer att hållas i Bahrain.

Och den årliga marknadsföringsplanen blir avslutat av den Middle East Iron & Steel 2019-konferensen i Dubai den 9-11 december.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha