Skicka till en kollega
Spectas nya utvecklingar för producenter av icke-järnmetaller
18.09.2018

Den 10-14 september i Krasnoyarsk hölls den X Internationella kongressen och mässan Icke-järnmetaller och Mineraler där olika evenemang organiserades: föreläsningar, seminarieövningar, rundabordssamtal om utvinning, berikning och produktion av icke-järnmetaller, inklusive konferensen Aluminium av Sibirien.

Specta deltog i kongressen och mässan samt presenterade deltagarna med integrerade lösningar för förpackning och märkning av icke-järnmetaller. Företaget visade sina utvecklingar inom förpacknings- och märkningsmaterial och visade också förpackningsverktyg i drift. De presenterade modellerna av ett nytt batteridrivet verktyg Specta Asahi 865 och mekaniskt Specta Kronos 490 som var speciellt gillade av besökare för kompakthet och lättmanöverbarhet.

Spectas stål och polyester förpackningsband är välkända hos tillverkare av icke-järnmetaller, den här gången kunde de bekanta sig med de nya storlekarna av polyesterband speciellt avsedda för tunga belastningar.

Också var deltagarna intresserade för höghållfasta märken och etiketter Specta Ultraplast och Specta Polyplast för märkning av produkter, som har hög motståndskraft mot temperatur, fukt, oljor och alkalier.

Kongressen har gett möjlighet att delta i diskussioner om aktuella ämnen, skapa nya kontakter och genomföra affärsförhandlingar. Det visade sig också vara intressant och informativt att resa till företag som tillverkar aluminiumoxid, aluminium, färdiga aluminiumprodukter.

 

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha