Skicka till en kollega
Spectas nya förpackningslösningar för metallurger på Metall Expo 2019
11.10.2019

 

Från den 12 till den 15 november 2019 kommer den 25:te Internationella industrimässan Metall Expo’19 äga rum i Moskva. Drygt 560 företag från 35 länder från hela världen deltar i mässan, bl.a. världens ledande metallurgiska företag: ArcelorMittal, Danieli, EVRAZHolding, Magnitogorsk Iron&Steel Works, NLMK Group, Severstal, TMK, United Metallurgical Company m.m.

Specta Group deltar regelbundet i denna utställning och speciellt till detta evenemang har Specta förberett nya moderna lösningar, material och utrustning för bindning och märkning av färdiga produkter av industriföretag.

Här kommer bara några av dessa nyheter:

 • Automatisk utrustning för bindning av metallprodukter med stålband, som fördelaktigt minskar tid som går åt produktförpackning, optimerar kostnader och förbättrar förpackningskvalité.
 • Manuella bindningsutrustningar, bl.a. en ny modell av bärbar batteridriven utrustning och en huggare för att krossa rester av stål- och plastband.
 • Moderna lösningar, utrustningar och material för märkning av järn- och icke-järnhaltiga metallprodukter, samt produkter ur övriga industriområden.
 • Ett brett sortiment av Spectas stålband för bindning, bl.a. de som utformats speciellt för särskilt tunga laster och de som kan användas för bindning av metallprodukter i särskilt höga temperaturer.
 • Ett brett utbud av Spectas polyesterband av olika typer och storlekar för bindning av metallprodukter.

Alla nyheter och klassiker, inklusive den automatiska förpackningsmaskinen i drift, kommer alla besökare att se på montern och även pröva utrustning, ta del av krossning av bandrester och personligen kontrollera hållfasthet av Spectas förpackningsmaterial.

Vi välkomnar er varmt att besöka vår monter 1C30, hall А i paviljongen 75 på VDNH.

Visitor registration

Kontakta oss

  Kontakta oss
  Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
  Ange koden från bilden:
  captcha