Skicka till en kollega
Specta vidgar sina perspektiv
16.10.2019

Den 23 september 2019 öppnade Specta ett nytt avdelningskontor – Specta Central Asia (Kommanditbolag med begränsat ansvar ”Specta Central Asia”) med ett lager och huvudkontor i  Almaty,  Kazakhstan.

Specta är en ledande producent av förpackningsband i Öst-Europa som levererar bl.a. tekniska lösningar och tjänster inom förpackning av färdiga industriprodukter till industriföretag. Specta håller på att jämnt utöka och förbättra utbud av sina tjänster. Under de 26 år som företaget har varit verksamt blev målet att komma närmare sina kunder, känna till deras problem angående förpackningskvalité och kunna förstå dem och hjälpa till att lösa dem, en av Spectas främsta prioriteringar.

Det är just därför fortsätter vi att öppna nya filialer och lager och vi är riktigt glada att meddela att den 23 september öppnade Specta Groups nyaste enhet – Specta Central Asia i  Almaty.

Spectas nya avdelningskontor kommer att erbjuda ännu bättre och snabbare kundtjänster i Kazakhstan och Central-Asien och förse sina kunder med optimala lösningar inom förpackning av färdiga produkter.

Kontaktuppgifter av Kazakhstans avdelningskontor:
Email: Sales.Kazakhstan@specta.com

Försäljningschef: Tutkabayev Adilzhan
Tel. +7 702 055 5575
Email: Adilzhan.Tutkabayev@specta.com

Regional företrädare: Kurlykov Vladimir
Tel. +7 701 361 5840
email: Vladimir.Kurlykov@specta.com

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha