Skicka till en kollega
SPECTA på Mellanösternkonferens om järnmetaller
17.12.2014

Under 8-10 December 2014 hölls i Dubai den 18:e Mellanösternkonferensen ”Middle East Iron and Steel Conference”, organiserad av Metal Bulletin. Evenemanget besöktes av gott om 750 delegater från 50 länder. Konferensen gav tillfälle för de yrkesverksamma i metallurgin att utvärdera marknads utsikter för vidare utveckling av produktion och efterfrågan på järnmetaller i Persiska vikens region. Deltagarna diskuterade de nya utmaningar och planer för den ekonomiska tillväxten i regionen, liksom frågor om överproduktion och dess inverkan på priserna, antidumpningslagstiftning, produktionsplaner för 2015.

Bland huvudtalarna – cheferna för de ledande stålföretagen i regionen: Saudi Basic Industries Corporation, SULB, Arabiska järn- och stålunionen, Emirates Steel och andra.

Specta deltog i evenemanget och presenterade på utställningen, som hölls under konferensen, moderna förpackningslösningar för stålindustrin. På ställningen visades förpackningsverktyg Kronos 420, Kronos 490, Sumo, Katana och förpackningsstålband Specta Prima och Specta Factor av egen produktion.

Konferensen tillät deltagarna att skapa nya affärskontakter och diskutera frågor av lönande samarbete.

 
Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha