Skicka till en kollega
Specta har utvecklat nya markeringslösningar för metallarbetare
17.09.2019

Specta-ingenjörerna avslutade en specifikt testning av ett nytt material designad för användning inom det metallurgiska området. Ökade temperaturbeständighet, nötningsbeständighet och förbättrad adhesion – dessa är parametrarna, för överensstämmelse med vilka blev testningen av det nya materialet genomfört. Specta Ultraplast 813.AR klarat testet utmärkt och bevisade sin rätt att bli använt i ett av de svåraste produktionsområdena.

Den nya utgående mängd kommer att användas för etikettering av varmvalsade produkter.

Materialet är en metalliserad styv film med förstärkt adhesion. Det visades under testerna att Specta Ultraplast 813.AP kan tål temperaturen upp till 260 ° C. Det är viktigt att etiketter lagat av detta materialet kan limmas upprepade gånger utan förlust av egenskaperna av adhesion.

Ytan på etiketterna har en fläckbeständig yta på vilken kan man lätt applicera information med en permanent markör utan risk för radering. Det innovativa Specta Ultraplast 813.AP-materialet rivs inte, har en ökad motståndskraft mot nötning och ger en tillförlitlig tonerfästning.

För att känna fördelarna av den nya produkten personligen, kan du beställa testmönster. För att göra detta, ta bara kontakt med en Specta-manager och skicka honom dimensioner och layout för etiketten, som du behöver.

Du kan lära dig mer om Specta Ultraplast 813.AP på följande kontakter:
salesnordic@specta.com
tel. +358 44 5495 218

 

 

 

 

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha