Skicka till en kollega
SPECTA går till Storbritannien
03.06.2015

Specta inledde sin verksamhet i Storbritannien. Tidigare levererade Specta förpackningar till flera distributörer, men nu beslutades det att förbättra den lokala tjänsten genom att arbeta långsiktigt med fokus på en mer effektiv service för distributörer och slutkunder.

Gary Leyden från Doncaster i södra Yorkshire kommer att vara försäljningsrepresentant för Specta i Storbritannien. Specta kommer att direkt leverera ett brett spektrum av stål- och PET-band. Nu från vårt eget lager kommer vi att snabbt leverera nödvändiga förpackningsprodukter till våra kunder i Storbritannien och Irland.

“Storbritannien har en betydande förpackningsmarknad, men det saknas egna stålband för bandning. Alla produkter importeras. Kunderna föredrar att förhandla direkt med tillverkaren för att veta exakt vad de köper och betalar för. De behöver jämn och hög kvalitet och en pålitlig lokal service. Ett bredare utbud av produkter innebär också en ökad konkurrens, vilket kommer att främja direkta kontakter mellan medelstora distributörer, slutkunder och tillverkaren,” säger Eric Helin, VD för Specta Group.

Gary Leyden kommenterar starten på arbetet: «Specta har redan en lång historia och har arbetat med brittiska företag i utlandet, t.ex. Pilkington, Rexam, Tata Steel. Och nu går Specta direkt på förpackningsmarknaden av Storbritannien och Irland. Företaget har den senaste produktionstekniken, som är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, och kan erbjuda sina kunder högkvalitativa förpackningar, ett brett sortiment av produkter, underhåll och mer konkurrenskraftiga priser.”

För mer information, vänligen kontakta Gary Leyden, tel.+44 (0)7727 631050, e-post Gary.Leyden@specta.com

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha