Skicka till en kollega
Specta deltog i den 19:e Mellanösternkonferens om järnmetaller
20.12.2015

Mer än 800 delegater deltog i den 19:e ”Middle East Iron and Steel Conference”, som ägde rum den 14 – December 16 i Dubai, Förenade Arabemiraten. Metal Bulletin organiserar denna konferens varje år, och denna händelse är erkänd som den mest besökta händelsen av stålmarknaden i Mellanöstern och Nordafrika.

År 2015 har blivit en svår utmaning för världens stålmarknader, därför är det inte förvånande att på konferensen lades fram flera komplexa frågor: Hur ståltillverkare i Mellanöstern och Nordafrika anpassar sig till klimatförändringar i regionen? Hur onyttiga kapaciteter i global skala, särskilt i Kina, påverkar stålindustrin? Hur branschen reagerar på prissättnings flyktigheter?

Cheferna för de ledande stålföretagen intog scenen för att presentera till publiken år 2015 resultaten och år 2016 prognoser för järn- och stålmarknaden. Bland huvudtalarna var Saeed Ghumran Al Romaithi, generaldirektör för Emirates Steel; Abdulaziz Sulaiman Al-Humaid, vice verkställande direktör, SABIC; Anurag Bisaria, generaldirektör för Bahrain Steel och andra.

Specta deltog i evenemanget som utställare och presenterade kompletta förpackningslösningar för stålindustrin: förpackningsstålband Specta Prima och Specta Factor, förpackningsverktyg Specta Katana, Specta Sumo, Specta Kronos. Produktionsmärknings material, särskilt värmebeständiga etiketter med ett temperaturområde upp till + 600°C, har väckt ett stort intresse bland monterns besökare.

Den 19:e Mellanösternkonferens om järnmetaller gav ett utmärkt tillfälle till dialogen med ledarna av de största medverkandena på den regionala järn- och stålmarknaden, samt av den globala leveranskedjan av stål.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha