Skicka till en kollega
Specta deltog i den 19:e Mellanösternkonferens om järnmetaller
20.12.2015

Mer än 800 delegater deltog i den 19:e ”Middle East Iron and Steel Conference”, som ägde rum den 14 – December 16 i Dubai, Förenade Arabemiraten. Metal Bulletin organiserar denna konferens varje år, och denna händelse är erkänd som den mest besökta händelsen av stålmarknaden i Mellanöstern och Nordafrika.

År 2015 har blivit en svår utmaning för världens stålmarknader, därför är det inte förvånande att på konferensen lades fram flera komplexa frågor: Hur ståltillverkare i Mellanöstern och Nordafrika anpassar sig till klimatförändringar i regionen? Hur onyttiga kapaciteter i global skala, särskilt i Kina, påverkar stålindustrin? Hur branschen reagerar på prissättnings flyktigheter?

Cheferna för de ledande stålföretagen intog scenen för att presentera till publiken år 2015 resultaten och år 2016 prognoser för järn- och stålmarknaden. Bland huvudtalarna var Saeed Ghumran Al Romaithi, generaldirektör för Emirates Steel; Abdulaziz Sulaiman Al-Humaid, vice verkställande direktör, SABIC; Anurag Bisaria, generaldirektör för Bahrain Steel och andra.

Specta deltog i evenemanget som utställare och presenterade kompletta förpackningslösningar för stålindustrin: förpackningsstålband Specta Prima och Specta Factor, förpackningsverktyg Specta Katana, Specta Sumo, Specta Kronos. Produktionsmärknings material, särskilt värmebeständiga etiketter med ett temperaturområde upp till + 600°C, har väckt ett stort intresse bland monterns besökare.

Den 19:e Mellanösternkonferens om järnmetaller gav ett utmärkt tillfälle till dialogen med ledarna av de största medverkandena på den regionala järn- och stålmarknaden, samt av den globala leveranskedjan av stål.

Kontakta oss
Kontakta oss
Lär dig kostnaden, leveranstiden och specialerbjudanden för nya, vanliga kunder
Koden från bilden:
captcha