Skicka till en kollega
Specta breder ut horisonter
25.03.2019

Drygt trehundra representanter för olika företag inom metallindustrin besökte Spectas monter på jubileumsutställningen Metal&Steel Fabex 2019 i Kairo.

Det är för tionde gången att det prestigefyllda evenemanget inom metallindustrin har samlat ihop de metallurgiska nyckelspelarna från Mellanöstern och Afrika. Vid den 10:de utställningen har man satsat mest på utbyte av erfarenheter mellan de största yrkesmännen inom metallindustrin som har tagit del i utställningen sedan dess invigning.

På Spectas monter har nya paketlösningar för bandning och märkning av metallprodukter exponerats. De som kom för att se montern kunde ta del i utrustningstest och på egen hand pröva vilka som helst bandningsredskap: mekaniska, batteri- och tryckluftsdrivna. Gästerna blev särskilt inspirerade av pneumatiska bandningsmodeller Specta Samurai, Specta Katana, Specta Sumo — som tål även de svåraste tillverkningsförhållandena.
Man blev extra intresserad av vissa modeller: batteridriven Asahi Pro och manuell mekanisk Kronos 490, Kronos 421, Gektor 330 och Gerkules 310.

Precis för varje utrustningstyp tillverkar Specta sina stål- och polyesterband som visats på företagets monter. Proffs inom metallindustri har lagt märke till PET-band Specta Brava, 25 och 32 mm brett. Bandet utformades med syfte att binda produkter av tung metallindustri. Man har uppmärksammat även termoöverföringsskrivare som behandlar höghållfasta märklappar och etiketter Specta Papyrus, Specta Ultraplast, Specta Polyplast.

Spectas representanter har i stort lagt märke till att Egyptens metallmarknad växer intensivt på grund av ökad inhemsk förfrågan som förutsätts av flertaliga infrastrukturprojekt.

Under tre dagar av utställningen har Specta genomfört förhandlingar med Egyptens största bolag inom metallindustrin. Sedan, när utställningen har avslutats fick man fortsätta informella affärsmöten vid galamiddag som arrangerats speciellt till ära av Metal&Steel Fabex:s jubileum. Där lyckades proffs inom stål- och metallindustri umgås tête-a-tête och diskutera deras potentiella samarbete.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha