Skicka till en kollega
SPECTA bjuder på utställningar Metal&Steel, Fabex 2019
18.02.2019

Viktiga trender inom stålindustri, nyheter och perspektiv, samt rapporter av de ledande stålindustrins aktörer är något som ni kan se på den 10:de jubileumsutställning Metal&Steel, som hålls i Kairo 14-15 mars. Vi bjuder er att ta del i ett rikt utställningsprogram och bli bekant med nyheterna av SPECTA-bolaget!

I år firar utställning Metal&Steel sitt 10-års jubileum. I samband med detta får alla gäster och deltagare massor av presentationer, diskussioner och seminarier samt, förstås, livligt umgänge med potentiella partner och kunder.

Vid SPECTAs monter kommer nya komplexa förpacknings- och märkningslösningar för stålföretag och metallcentrer att visas. Bland föremålen finns stål- och polyesterband i olika typer och storlekar, moderna modeller av bandningsmaskiner, bandningsmaterial och nya produkter för speciella markningslösningar i järn- och icke-järnmetallurgi. De som vill kan delta i mästarklass och lära sig använda SPECTAs bandningsutrustning.

Internationella experter ska berätta för deltagande i rundabordssamtal och seminarier om de senaste innovationerna, samt perspektiv och förändringar som kommer att ske på metallmarknader både i Egypten och hela världen i en nära framtid.

Utställningar Metal&Steel, Fabex 2019 är en prestigefylld plattform för samarbete mellan dedikerade proffs från hela världen.

Vi väntar på er vid vår monter!
Paviljong 1, monter A44

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha