Skicka till en kollega
Räkna inte dina kycklingar innan de kläcks
25.06.2015

Det sägs ju att man inte skall räkna sina kycklingar ”innan de kläcks”. Alltså är hösten den mest givande tid för utställningar.

SPECTA:s marknadsföringsplan i september 2015 medräknar två internationella utställningar.

Den första “Puumessut 2015 är Bioenergia” ägnas åt träbehandling och kommer att äga rum den 2-4 september i staden Jyväskylä i Finland. År 2013 har företaget redan deltagit i en.

Den andra “PPMA Show 2015” är en utställning av förpackningsutrustning och kommer att hållas från 29 september till 1 oktober i Birmingham i England.

Genom att fortsätta förbättra och optimera förpackningen för industrivaror, utvecklat Specta nya integrerade förpackningslösningar. På utställningarna kommer företaget att presentera sin produktion av standard- och höghållfasta stålband SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE, polyesterband SPECTA BRAVA, SPECTA ALTO, SPECTA OPTIMA och lås för att fästa stål- och PET-band. Bland de nya produkterna är 32 mm breda specialstarka PET band för bandning av tunga laster.

På utställningen kommer att visas ett brett spektrum av förpackningsverktyg: luftverktyg för särskilt hårda arbetskondition, eldrivna (batteri) och mekaniska verktyg som är behändiga tack vare sin flyttbarhet och kompakthet.

Ett brett utbud av förpackningsmaterial och utrustning gör det möjligt för kunden att göra det bästa valet av förpackning. SPECTA:s experter skall gärna ge specifika rekommendationer för förpackning av dina produkter.

SPECTA erbjuder också ett komplett utbud av tjänster. Tack vare befintliga lokala lager kan vi garantera snabba leveranser av produkter.

Vi ses på utställningar:

Puumessut i Jyväskylä, Finland, Jyväskylän Paviljonki, Stand B-249 2-4/09/2015

PPMA utställning i Birmingham, Storbritannien, NEC, Stand G66 29/09 – 01/10/2015

 
Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha