Skicka till en kollega
Rent land — uppträda eftertänksamt
03.04.2019

Specta bolaget har blivit en medlem till ”Rent land” förbund vilket förenar företag som uppträder ansvarsfullt avseende djup återvinning av avfall. Ett beslut om Spectas medlemskap fattat vid Förbundets stämma som ägde rum den 18 mars.

Nuförtiden förenar ”Rent land” förbundet 65 företag som verkar i 45 ryska regioner.
– Vi hoppas på att den nya medlemmen kommer att få ytterligare tillfällen för gemensamt uppträdande och samverkan, noterade förbundschef Ruslan Gubajdullin.

Förbundet ger en unik chans att byta erfarenheter inom avfallshantering. Medlemmarna kan komma med förbättringsförslag angående miljölagstiftning och söka efter de mest hållbara lösningarna för övergång till ett nytt avfallshanteringssätt med deltagande av en regional operatör. Samarbete för genomförande av reformen inom avfallshantering i Ryssland är en av Förbundets främsta uppgift.

Specta har gjort en väsentlig insats i detta arbete – genom att ha skapat en fullständig sluten produktionscykel för återvinning av PET-flaskor till plastband av hög kvalitet – vilket innebär återvinning av 0,5 miljard flaskor per år. Med tanke på hur viktig frågan om källsortering och vidare bearbetning av avfall, satsar Specta mycket på ökad miljömedvetenhet bland folket: deltar i rundabord och seminarier, håller upplysande verksamhet i skolorna.

Spectas inträde i Förbundet kommer att hjälpa oss att sprida ut sina unika kunskaper inom PET-återvinning, samt binda kontakter med eftertänksamma partner och likasinnade från andra städer.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha