Skicka till en kollega
Pandemin? Det kvittar väl!
AAR-certifiering av SPECTAs PET-band
26.05.2020

I maj 2020 har ytterligare flera typer av Spectas förpackningsband av polyester blivit certifierade av Association av amerikanska järnvägar (Association of American Railroads, AAR), som står för iakttagande av standarder och produktspecifikationer som åstadkommer en tillfredsställande säkerhetsnivå för järnvägstrafik.

År 2019 var vårt företag med en lista över godkända tillverkare och leverantörer som tillverkaren av förpackningsband av stål och plast. Alla förpackningsband som används vid varutransporter i USA ska genomgå bedömning av AAR.

Den här gången gick ytterligare flera Spectas polyesterband av olika typer och mått genom Associationens prov och nu fick följande fyra typer av PET-band: 5/8х 0,035″ slät och räfflat, 3/4 х 0,040″ räfflat, 1¼ х 0,050″ räfflat bekräftelse av hög kvalitet och får nu användas för bandning av varor som transporteras med järnvägar i USA.

AAR-certifieringen är ett bevis på att Spectas förpackningsband följer säkerhetskrav och nutida internationella standarder. Detta befrämjar företagets möjligheter att breda ut sina försäljningar på USA:s marknad och öka antal potentiella framtida kunder i USA.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha