Skicka till en kollega
Nyhet i raden av PET-band Specta
16.12.2016

I linje med sin strategi att diversifiera produktionen har Specta utvecklat och börjat producera en ny typ av polyester förpackningsband – Specta Auris. Lansering av detta band var en naturlig följd av en process för ständig utveckling och förbättring av våra tekniker. Vid utvecklingen av denna typ av band har hänsyn tagits till de särskilda kraven från våra kunder.

Provtestningar av en ny typ av band har klarat på industriföretag i Ryssland och OSS. Överallt var bandet Specta Auris väl beprövats. Dess största fördel är att bandet har samma hållfasthetsegenskaper vid mindre vikt.

Bandet har en speciell ribbstickning som förbättrar dess hållfasthetsegenskaper. Dess hög elasticitet tillåter töjning på 12 till 25%, vilket inte förlorar sin plasticitet under höga mekaniska belastningar. För tillfället, börjades tillverkning av Specta Auris i sex storlekar med en bredd från 9,2 mm till 19 mm.

Det kan användas som förpackningsband både för handverktyg och automatisk utrustning.

Auris är den senaste utvecklingen av våra teknologer, som implementerar miljövänlighetsprincipen tillsammans med produktions hållbarhet och användbarhet. Dessutom innebär återanvändningen av material att ett flertal ton återvunna PET-flaskor kommer att finna ett andra liv i form av förpackningsband.

auris

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha