Skicka till en kollega
Nya Spectaprodukter vid trämässan i Finland
12.09.2017

 Trämassan PUU 2017 i Jyväskylä i Finland har just avslutat sitt arbete.

I år har 140 företag från olika länder i Europa utställt sina prestationer, avancerade maskiner, utrustning och teknik för trä- och träbearbetningsindustrin.

För perioden från 1989 har utställningen uppnått internationellt erkännande och fått ett högt rykte bland branschrepresentanter. För deltagare och besökare är det en mötesplats för bred professionell kommunikation. Framsteg och problem inom träbranschen, de senaste framgångarna och utvecklingarna, sökandet efter effektiva sätt att utvecklas i träbearbetningskomplexet har blivit temat för utställningens huvudsakliga affärshändelser.

Utställningen visade att dagens sågverks- och träbearbetningsindustri i Europa fortsätter att driva fart och för de kommande åren finns det goda förutsättningar för utvecklingen.

Traditionellt introducerade Specta nya förpackningsprodukter av egen produktion, vilket lockade speciell uppmärksamhet hos besökarna. Detta är ett innovativt polyesterband Specta Auris och Specta Virtus, tillverkat med dubbla räffling, vilket har gjort det möjligt att kombinera de två viktigaste och samtidigt motstridiga egenskaperna hos band – elasticitet och styrka. Banden har en ökad relativ förlängning, vilket möjliggör att duktiliteten bibehålls även under betydande mekaniska belastningar.

Också av särskilt intresse hos besökarna varit manuella elförpackningsverktyget Specta Asahi Pro, som använder en polyesterband. På stativet kan du prova verktyget på jobbet och se själv hur lätt det är och enkelt att hantera.

Dessutom presenterades högkvalitativa stålband Specta Prima och komplexa lösningar för märkning av produkter, inklusive etiketter, taggar, skrivare.

Vid montern hade företagets representanter hållit förhandlingar, vilket ledde till preliminära avtal, dessutom konsulterade de besökare om individuella komplexa förpackningslösningar.

 

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha