Skicka till en kollega
Ni är varmt välkomna att testa vårt utbud! Specta på mässan Metal-Expo 2016
16.11.2016

Från 08 till 11 november i Moskva ägde rum den internationella mässan “Metal-Expo 2016”, ett slags indikator på utvecklingen av metallindustrin. I år har forumet deltagits av 530 företag, däribland 200 utländska företag från 32 länder, helst de ledande stål-, rör- och trådföretag, tillverkare av icke-järnmetaller och legeringar, byggare, maskinbyggare och företrädare för andra branscher. Under fyra dagar utställningen besöktes av mer än 27 tusen yrkesverksamma.

Det ökat intresset för utställningen hölls på grund av den kvantitativa och kvalitativa sammansättningen av utställare, liksom omfattande affärsprogram, samt förmågan att genomföra affärsmöten och förhandlingar mellan marknadsaktörer och deras kunder.

För Specta har det varit en viktig händelse under året där vi kan presentera kompletta förpacknings- och märkningslösningar och nya produkter för våra kunder, träffa partners och diskutera möjligheterna för samarbete.

Särskilt intresse bland besökarna fångades av märkningsprodukter, eftersom detta år har Specta infört framför allt ett stort utbud av märkningslösningar för olika produkter. Den nya linjen av höghållfasta etiketter och taggar för sin egen produktion Specta Papyrus, Specta Ultraplast, Specta Polyplast uppfyller de speciella krav som mekanisk och termisk resistans samt motståndskraft mot fukt, oljor, lösningsmedel och alkalier, vilket är särskilt viktigt för stålproducenter .

Bland utställningsföremålen på montern: de väletablerade förpackningsstålband Specta Prima, Specta Factor, Specta Delta och Specta Forte av standardlindning för automatisk och manuell förpackning, rullar Jumbo och Super Jumbo för produktions automatisk bindning, samt nya storlekar av polyesterband med hög hållfasthet .

Av de nya produkterna infördes en kantig skyddsprofil för metallvalsar, som garanterar säkerheten för valsarna under deras förskjutning med lyftmaskiner i fabriken eller lagret.

På montern kunde man se och provköra förpackningsverktyg som presenterades av pneumatiska, elektriska och mekaniska modeller.

– För oss, är Metall-Expo en möjlighet att inte bara presentera sina produkter, men också att få feedback från partners och kunder. Vi strävar efter att skapa värdefulla produkter i samarbete med våra kunder, så ägnar vi särskild uppmärksamhet åt den gemensamma diskussionen om utveckling av teknik och kvalitet. Så vi kan bättre förstå vad våra kunder behöver och vad vi kan erbjuda dem när det gäller kvalitet och sänka produktionskostnaderna för förpackning av sina produkter, – säger Erik Helin, VD av företagsgrupp Specta.

558c9022

558c9002 558c9005

stend-markyrovka stol-dlya-demonstr-ynstrumenta

wp_20161109_11_47_27_pro

stend-lenta

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha