Skicka till en kollega
Modernaste förpackningslösningar för tillverkare av aluminiumprodukter på mässan Aluminium Mellanöstern 2015
21.04.2015

Under 14-16 April i Dubai hölls mässan ALUMINIUM MIDDLE EAST 2015 vilket är det största evenemanget i Mellanöstern för tillverkare av aluminiumprodukter och aluminiumproduktions teknologier.

Utställningen öppnades av Saeed Mohammad Ahmed Al Tayer, general direktör och VD i Dubai Electricity and Water Authority, samt vice ordförande i Emirates Global Aluminium. På en enda plattform lockade evenemanget mer än 200 utställare från 27 länder, ett utmärkt tillfälle att bekanta sig med nya affärsområden, stärka professionella relationer och upprätthålla goda relationer.

SPECTA deltog i mässan och erbjöd avancerade förpackningslösningar för aluminiumindustrin. SPECTA som en internationellt erkänd tillverkare av högkvalitets förpackningsmaterial presenterade ett brett sortiment av stålband SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE och PET-band SPECTA BRAVA, SPECTA ALTO för olika tillämpningar.

Jämväl erbjuder företaget sina kunder ett brett sortiment av förpackningsverktyg inklusive pneumatiska SPECTA SUMO, SPECTA KATANA för särskilt intensiv produktion, en eldrivet mobilt SPECTA ASAHI PRO och manuellt SPECTA KRONOS. Verktygen exponerades i utställningsutrymmet och besökare kunde testa de fungerande. SPECTA erbjuder även fullständigt service och leveranser av reservdelar för förpackningsutrustning.

Ett stort plus är att det finns ett förråd i Dubai med en väldig reserv av förpackningsmaterial, som medger snabba leveranser av nödvändiga produkter till kunderna. Om artiklar finns i förråd, kan leveransen ske inom 1 dag. För kunderna innebär det “snabb leverans till låg kostnad.”

Under ALUMINIUM MELLANÖSTERN 2015 hölls mer än 20 seminarier som gav en möjlighet att utbyta åsikter och erfarenheter om olika frågor inom aluminiumindustrin.

Erik Helin, President i SPECTA Group, gjorde en presentation: ”Nya förpackningslösningar för aluminiumindustrin”. I sitt tal anmälde han: ”Genom att fokusera på de ökande behoven hos kunder, håller SPECTA på att forska och testa sina produkter. Så nu kan SPECTA erbjuda många innovativa förpackningslösningar för aluminiumindustrin. Idag, tillverkare förstår att goda resultat kan uppnås endast vid innehav av högteknologier. Och på grund av detta behöver vi högkvalitativa material och utrustning. Därför är vårt företags mål att erbjuda sina kunder produkter av högsta kvalitet som håller på att möta eller överträffa kundernas krav”.

 
 
Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha