Skicka till en kollega
Labelexpo-2019 visar fram en gränslös värld av ”smart” märkning
01.10.2019

Den största utställningen av de nyaste innovationerna bland märkningsprodukter ägde rum i Bryssel mellan den 26 och 27 september. Efter att ha granskat montrar av företag från Kina, Indien, Japan och Europa har Spectas delegation uppfattat att världen av märkningslösningar utvecklar sig blixtsnabbt och det är datateknik som spelar en avgörande roll i detta.

Enligt arrangörerna, har jubileumsutställning Labelеxpo visat upp värden av vetenskap, teknik, skapande och fantasi för besökarna. På montrar av de största märkningsleverantörerna har unika nyheter förevisats, bl.a. mångfunktionella material för etiketter, skrivare,  och även digitala stationer som utför hela märkningsprocessen självständigt: från design av etiketter till dess efterföljande utskrivning. 

Det som gäller hållbar utveckling och användning av säkra återvunna tillverkningsmaterial för märklappar och etiketter uppmärksammats mest under jubileumsutställningen.

För Specta har utställningen blivit inte bara tävlingsbana utan också mötesplats med nya partner och mångåriga kollegor. Representanterna för företaget har genomfört förhandlingar med de största europeiska leverantörerna och har fått förslag om marknadsföring av deras produkter i Ryssland och OSS-länderna.

Utställning Labelexpo-2019 har hjälpt Spectas specialister att uppskatta potential av de nyaste märkningsteknikerna och ta del av sina kollegors erfarenhet inom utformning av nya märkningslösningar.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha