Skicka till en kollega
Innovationer från Novolipetsk Steel har kommit till Specta
27.11.2020

Stålföretaget Novolipetsk Steel (NLMK), som vårt företag länge har samarbetat med, har skapat en innovativ produkt, hållfast stål av ny generation. Det kommer att hjälpa att sluta använda alla importerade analoger inom bilindustri och metallbearbetning.

 Produkter tillverkade av nytt stål är enastående tack vare sin hög hållfasthet och låg vikt. Novolipetsk Steel har skickat den första sändningen av ny metall till företaget Specta. Den kommer att användas för att skapa stålförpackningsband för att förpacka last med stor kapacitet: varmvalsade och kallvalsade metallprodukter, långa stålprodukter, rör etc. Den nya generationens stål är 1,5 gånger starkare än de närmaste analogerna.

Enligt utvecklarna ska hög hållfasthet av sådana band kombineras med deras plasticitet. Band tillverkade av detta material kommer att klara höga dynamiska belastningar, vilket är mycket viktigt för Specta.

“Vi är glada att den förpackning som bland annat används av vårt företag är tillverkad av Novolipetsk Steels metall. Samarbetet med Specta – VolgaStrap – är en viktig upplevelse för Novolipetsk Steel angående utvecklingen av kundfokus och anpassning till aktuella marknadskrav,” betonade Ilja Gusjtjin, vice vd för försäljning på Novolipetsk Steel Group.

“Tack vare sitt oklanderliga innovativa kvalitetssystem har Spectas stålförpackningsband vunnit förtroende hos många kunder, och idag förser vi alla ledande metallurgiska holdingbolag inom CIS-länderna med vårt stålband och har en stark position på marknaderna i Mellanöstern, Europa och Nordamerika,” säger Erik Helin, vd för Specta Group. “Novolipetsk Steel har gjort ett betydande bidrag, och vi har länge samarbetat med detta företag, utvecklat systematiska program och arbetat tillsammans med nya råvaror.”

Novolipetsk Steels pressmeddelande:         

https://nlmk.com/en/media-center/news-groups/nlmk-expands-high-strength-steel-offering/

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha