Skicka till en kollega
Högteknologier inom plåtindustrin på mässan EuroBLECH 2016
31.10.2016

25-29 oktober i Hannover ägde rum den internationella utställningen av plåtbearbetnings tekniker, som redan har 46 framgångsrika år bakom sig.

Än en gång har utställningen blivit en viktig mötesplats för de yrkesverksamma inom plåtbearbetning från olika länder, som letar efter ny utrustning och innovativa produktionslösningar. Besökarna såg ett enormt utbud av produkter från traditionella system till högteknologiska lösningar, samt fick en uppfattning om de senaste tekniska framgångar inom metallindustrin.

Detta år har varit givande: mer än 1.550 deltagare från 40 länder och 60.000 besökare.

Specta uppvisat de integrerade resurssparande lösningarna ämnat för förpackning och märkning av produkter som uppfyller de särskilda kraven i metallindustrin.

Företaget tillverkar ett brett sortiment av stål- och polyesterband. Stålband Specta Prima, Specta Factor och Specta Forte Strapping ämnat för särskilt tunga produkter har väckt stort intresse bland målgruppen. Bland de expositionerna fanns det också de höghållfasta polyesterband av nya format.

På mässplatsen kunde besökarna se olika fungerande bindningsverktyg för medelhårda och hårda arbetsförhållandena.

Spectas experter gav goda råd till besökarna på specialinriktade märkningslösningar, som har särskilda krav för märkningsmaterial beträffande temperaturförhållanden och mekaniska egenskaper. Dessa lösningar inkluderar thermotransferskrivare, hög temperatur borttagbara taggar Specta Polyplast (upp till 600° C) och slitstarka etiketter Specta Ultraplast.

– Vi strävar efter att förse våra kunder med förpackningar av högsta kvalitet och snabb service. För detta håller vi strikt kontroll över tillverkningsprocessen, från råvaror till färdiga produkter, säger Eric Helin, president av koncernföretag Specta. – Sedan har Specta ett brett distributions- och servicenätverk, garanterar företaget sitt snabba tillgänglighet för kunden både på den lokala och internationella marknaden.

20161026_125955 

20161027_110018

20161025_110501 20161026_125926

 

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha