Skicka till en kollega
Full fart på åtgärderna! Specta är alltid nära!
26.03.2020

I samband med spridningen av den nya coronasmittan och i det nuvarande epidemiologiska läget i världen har Specta utarbetat ett åtgärdsprogram och vidtagit flera skyddsåtgärder mot spridningen av det nya coronaviruset bland personalen och för att kunna försörja sina kunder med förpacknings- och märkningsmaterial och utrustning.

Vi på företaget förstår att samhälleliga och ekonomiska konsekvenser till följd av epidemin kommer att bli enorma, vi har ständigt koll på situationen och följer alla riktlinjer från de lokala myndigheterna.

Idag har Specta redan vidtagit åtgärderna för att minska risk för smittspridning och fortsätter nu sin verksamhet inom alla områden, vilket gör att företaget kan fungera stabilt.

För att säkerställa höga krav på hygien har vi förstärkt städning och desinfektion av våra lokaler och företagets territorium. Personalen har genomgått utbildningen om hur man gör under epidemin.

De flesta anställda på företaget arbetar redan hemifrån på distans. De som är sysselsatta inom tillverkningen har minimerat sina sociala kontakter. Vi iakttar väldigt strikt principen av social distansering.

Vi denna tidpunkt har vi ställt in alla affärsresor och upphävt besök av företagets tillverkningslokaler och kontor av representanter för andra bolag, samt uppskjutit revisioner och olika evenemang där tredje personer skulle ha deltagit.

Specta har tillräckliga reserver av alla huvudtyper av råvaror och material på sina lager vilket säkerställer tillförlitlig tillverkning av våra varor.

Flertal av våra egna regionala lager och varureserver i stad Kostroma garanterar oavbrutna leveranser av våra varor.

För att försörja alla våra kunders behov för förpackningsprodukter är korrekt planering avsevärd. Med tanke på den nuvarande situationen hoppas vi att ni har förståelse för våra beslut och ber er vänligen att beställa i förväg. Om det är möjligt för er ber vi att skicka era beställningar 6 veckor före leverans.

Vi är övertygade om att de vidtagna åtgärderna och vårt samordnade teamarbete på företaget hjälper oss att minska risker för spridningen av smittan bland vår personal samt helt och hållet garanterar tidsenliga och kompletta leveranser av förpackningsprodukter till våra partner.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha