Skicka till en kollega
Förpackning och märkning träbearbetare till godo
10.09.2018

Den 7 september i stad Krasnojarsk (Ryssland) avslutades Internationella mässan ExpoDrev 2018 där både nya teknologier och modern utrustning inom skogsindustrin visades upp. Träbearbetningsmässan omfattade drygt hundra internationella tillverkare från 14 länder. Totalt 1,500 specialister från 900 företag besökte utställningslokalen under dessa fyra dagar.

Företagsgrupp Spectа visade fram kompexa förpacknings- och märkningslösningar för produkter som tillverkas av träbearbetningsföretag.

På företagets utställningsskärm fick man se halvautomatisk maskin R9 för bandning av trävaror med sträckfilm i drift och pröva det förpackningsmaterial som används för bandning av laster med stål och plastband. Verktyget visades i flera olika modeller: tryckluftsmaskin Specta Mikado, elektrisk maskin Specta Asahi, samt mekaniska – Specta Argos och Specta Kronos. Besökare la märkte till att verktyget är ergonomiskt och lätt att hantera. Fördelen är att företagets specialister garanterar ett fullständigt underhåll av utrustning och verktyg.

Bland de utställda föremålen fanns det ett brett sortiment av förpackningsband av stål och polyester av egen produktion, något som skulle underlätta konsumenternas val av det förpackningsband som passar pä just för deras produkter. Besökare intresserade sig särskilt för polyesterband Specta Optima och Specta Auris, som har en hög elasticitets- och amorteringsfaktor, vilket är viktigt i synnerhet vid bandning av förpackade laster.

Specta presenterade bland annat ett antiseptiskt skyddsmedel Sinesto® som avses för att skydda trävaror mot svamp, mögel och förfall och är registrerat i drygt 20 länder runt omkring världen och har en ledande position i Europa bland likartade medel.

För att skydda förpackade trävaror mot miljöfaktorer föreslår Specta ett skyddande förpackningsband baserat på extra kraftig polyetylen, som skyddar mot UV- och IR-strålning samt är motståndskraftigt mot låga temperaturer.

Idag spelar en korrekt och ordentlig märkning av varor en viktig roll. Komplexa märkningslösningar Specta omfattar termiska överföringsskrivare, band, extra hållfasta material: märklappar och etiketter av egen produktion Specta Papyrus, Specta Ultraplast och Specta Polyplast, som kan motstå svåra väderförhållandena, höga temperaturer och exponering av olika kemiska medel.

Företagets specialister genomförde drygt hundratals rådgivningar om förpackning av vissa varor av tillverkare och om hur man väljer ett lämpligt verktyg och förpackningsband, samt tog del i flera förhandlingar med sina partner och eventuella kunder och fick reda på trender på den moderna träbearbetningsmarknaden.Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha