Skicka till en kollega
För människor och för naturen
22.05.2018

I sin 25-årsdag presenterade SPECTA-företaget gåvor till sina anställda … och miljön

En och en halv miljon flaskor behandlas varje dag hos SPECTA. Sådan kapacitet uppnåddes tack vare lanseringen av en ny linje för produktion av polyesterband. Dess stora öppning ägde rum den 18 maj. På sånt affärsmässigt sätt, precis ”på arbetsställen” mötte SPECTA sin 25-årsdag.

Vänner och kollegor från Ryska unionen of metall- och stålleverantörer (RSPM) har kommit att gratulera samarbetspartnerna – med denna förening av högkvalitativa yrkesverksamma inom metallurgisk industri är SPECTA associerad med fleråriga varma relationer. Dessutom, på besök till sina vänner som hade levererat högkvalitativa förpackningsprodukter i många år, kom kunder och affärspartners – företrädare för metallurgiska, bygg- och träbearbetningsföretag från hela Ryssland.

På SPECTA kunde de helt fördjupa sig i produktionsstämningen: först lärde de sig alla nyanser och egenskaper hos material för att förpacka olika produkter i en informativ presentation och sedan gick de över från teorin till ”praktik”. Gästerna bevittnade processerna på de fem produktionslinjerna i företaget och försökte sedan packa varorna själva i verkstaden med hjälp av förpackningsverktyg, som utvecklas med aktiv inblandning av SPECTA.

Kollegor och partners blev imponerade av den ökade kapaciteten hos SPECTA. Tack vare den nya produktionslinjen växer produktionen av polyesterförpackningsband till 15 000 ton per år. Denna mängd är bara tillräckligt för att sätta in världen runt femton gånger!

Denis Zavyalov, VD för Specta Interpack, sa att användandet av återvinningsbara material hjälper till att rengöra hundratals deponier över hela Ryssland från plastskräp. ”Polyester, till skillnad från kartong eller papper, sönderdelas under mycket lång tid, sönderdelningsperioden blir 300 år, så detta är en av de viktigaste miljöuppgifter som vi löser för vårt land”, förklarade Zavyalov.

Men SPECTA bryr sig inte bara om miljöens ”hälsa” utan också om hälsan hos sina anställda – för att hedra företagets jubileum fick de ett vackert gym där de kan återställa sin styrka på fritiden. SPECTA uppskattar var och en av sina anställda och är alltid intresserad av tillströmning av ny kvalificerad personal. Snart kommer företaget att behöva ännu fler nya specialister – SPECTA planerar att skapa nya jobb och investera i byggandet av ett nytt produktionslager.

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha