Skicka till en kollega
Det bästa är åtkomligt för er! Högkvalitets förpackningar SPECTA på ”Metall-Expo 2014” mässan
19.11.2014

Den 14 november tog slut den internationella jubileumsutställningen ”Metall-Expo 2014” på vilken produkter inom järn- och icke-järnmetallurgi, moderna utrustningar och teknologier visades ut. Drygt 670 bolag från 35 länder jorden runt deltog i demonstrationståg och antalet besökare som överträffade 30 000 visade att utställningens popularitet och uppskattning håller på att vara på högsta nivån. Bland specialister som besökte utställningen var köpare av järn- och icke-järnmetaller inom byggnads- och verkstadsindustrin, bränsle och energianläggningar, transporterings- och logistikbolag, metall grosshandeln.

Till följd av förbättring och optimering av förpackningar för industriella varor klarade SPECTA att visa nya effektiva och ekonomiska förpackningsprodukter.

Vi har kunnat erbjuda till de konsumenterna inom järn- och icke-järnmetallurgi, metall servicecentrum och grosshandelns bolag ett stort sortiment av förpackningsstålband av egen tillverkning, bland dem: SPECTA FORTE, SPECTA FORTE MODEX, SPECTA FACTOR.

I samband med hastighetsökning av produktionsautomatisering har konsumtion av stålbands rullar SuperJumbo med vikter mellan 250 och 1000 kg för automatiska produktionslinjer stigit upp, de presenterades också på bolagets utställningsmonter vilket gett möjlighet till gäster att bekanta sig med bandens tekniska specifikationer.

De polyesterbanden utställdes i sortiment rekommenderad för nyttjande i metallurgi.

Inom 2013-2014 har utlandsförsäljningen av SPECTA förpackningsband väldigt uppstigit vilket pekar på bandens högsta kvalité som stämmer de europeiska normer.

Bolagets exposition omfattade de element och komponenter av automatisk utrustning (bandningshuvud FA-32NH för stålband). Detta huvud betryggar låskopplingens höga kvalitet, har en säker och lättdriven konstruktion.

Bolagets experter visade igångsätt pneumatiskt och eldrivna samt mekaniska bandningsverktyg. Demonstration av kapaciteter av pneumatiska verktyg SPECTA SAMURAI, SPECTA SUMO, SPECTA KATANA väckte ett stort intresse hos besökare och visade att verktygen utmärks med en hög spännkraft och är mycket effektiva i metallurgins svåra arbetsvillkor.

Märkningsprodukter presenterats med ett stort urval av thermo transfer skrivare för skrift av olikartade data (text, streckkoder, grafik), tillbehör för dem samt moderna märkningsmaterial: självhäftande etiketter – SPECTA ULTRAPLAST, SPECTA TERMOPLAST, hängande etiketter för olika temperatur villkor, thermo transfer band (ribbons). Bland många nyheter fick ett alldeles särskild intresse en originell metallisk självhäftande etikett som kan tolerera plus 600ºС.

Bolagets experter gav mer än 250 konsultationer och gjorde ett förslag av de nya individuella teknikerna att lösa problem med förpackning av varor. Kompletta förpacknings- och märkningslösningar är effektiva och lätthanterliga för kunder för att alla produkter och service skall skaffas endast ur ett ställe.

Mångtaliga möten med metall tillverkare samt handlare och förpackningsindustrins konsumenter bidrar till utarbetning av gemensamma prioriteter och fördelar för att komma åt ömsesidiga syften och villkor.

För bästa framvisande och utomordentligt arbete har bolaget fått vinnarens pokal och diplom ”Metall-Expo 2014”.

 
 
 
Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha