Skicka till en kollega
Alla SPECTAS innovationer på ”Metal-Expo 2018” utställningen
21.11.2018

Från den 13 till den 16 november ägde det viktigaste metallurgiska evenemanget –”Metal-Expo 2018 utställningen” rum på VDNH i Moskva. 560 företag deltog och drygt 30 tusen besökare var med i utställningen. Speciellt för detta evenemang förberedde Specta en rad av nya komplexa förpacknings- och märkningslösningar som definitivt underlättar förpackning av färdiga produkter.

Spectas automationslösningar för förpackningsprocessen omfattar modernisering av förlegad utrustning, tekniskt underhåll, försörjning av reservdelar och förpackningsmaskiner, leveranser av automatiska och halvautomatiska förpackningsmaskiner.

Nu sker förpackning och bandning av laster med minimal inblandning från operatörs sida.  Besökare på utställningen har själva sett på montern hur den automatiska bandmaskinen utför bandning av mindre dimensionerade rörledningar med PET-band. Dessa maskiner har massor av ytterligare funktioner: lägger vinklarna under laster, placerar bjälkar under paket och pressar laster.

Det är viktigt för metallarbetare att automatiska stålbandningsmaskiner binder bl.a. heta produkter, vars temperatur uppnår 800°! Det hjälper tillverkare att spara tid vid förpackningsprocessen.

All utrustning som Specta levererar för sina kunder är unik, eftersom företagens individuella krav tas i beaktande vid projektering. Det är viktigt at poängtera att Spectas specialister håller på att ge kunderna kontinuerligt stöd vid bruk. Det är inte bara tekniskt underhåll, utan också försörjning med nödvändiga reservdelar och utbildning av personalen på utrustningen.

Representanter för företaget inte bara visade nya utrustningar, utan också diskuterade eventuell modernisering av förlegad utrustning med sina potentiella kunder – detta har företaget utarbetat sina innovativa lösningar för.

Enligt tradition kunde besökare vid montern pröva nya modeller av pneumatiska förpackningsverktyg: Specta Samurai, Specta Katana, Specta Sumo. De är högeffektiva och är redo att utföra sitt arbete även i de tuffaste förhållandena.

För alla typer av verktyg tillverkar Specta högkvalitativa stål- och PET-band. Dessutom för företag som använder automatiska utrustningar visades rullat förpackningsband med storlek ”Jambo” på montern.

Återvinning av resterande band underlättas med hjälp av huggare – en maskin som krossar bandets rester.

Förutom automater och verktyg visade besökarna stort intresse för termotransferskrivare, som använder märken och etiketter Specta Papyrus, Specta Ultraplast, Specta Polyplast. Dessa nyheter kan definitivt användas vid tillverkningsprocesser som kräver hög mekanisk och temperaturbeständighet.

Spectas specialister genomförde drygt 250 rådgivningar, höll förhandlingar med ledande metallurgiska företag, diskuterade leveransplaner under år 2019.

Företaget deltog i tävlingen bland hemsidor av metallurgiska företagen och blev pristagare i nomineringen Aktualitet, samt tilldelades en cup av utställningens arrangörer för monters utformning och mycket professionellt arbete. 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

    Kontakta oss
    Om du vill veta mer om varornas kostnad, leveranstider, kampanjer, lämna din feedback, förslag och kommentarer
    Ange koden från bilden:
    captcha