Skicka till en kollega
Nyheter
Vi har flyttat till en ny office i Finnland
Vi har flyttat till en ny office i Finnland
17.06.2020
Den nya adressen är: Specta Strap Oy Annagatan 31 - 31 C 52 ( 7. våningen ) 00100 Helsingfors Finnland
Pandemin? Det kvittar väl!</br>AAR-certifiering av SPECTAs PET-band
Pandemin? Det kvittar väl!
AAR-certifiering av SPECTAs PET-band
26.05.2020
I maj 2020 har ytterligare flera typer av Spectas förpackningsband av polyester blivit certifierade av Association av amerikanska järnvägar (Association of American Railroads, AAR), som står för iakttagande av standarder och produktspecifikationer som åstadkommer en tillfredsställande säkerhetsnivå för järnvägstrafik.
Full fart på åtgärderna!  Specta är alltid nära!
Full fart på åtgärderna! Specta är alltid nära!
26.03.2020
I samband med spridningen av den nya coronasmittan och i det nuvarande epidemiologiska läget i världen har Specta utarbetat ett åtgärdsprogram och vidtagit flera skyddsåtgärder mot spridningen av det nya coronaviruset bland personalen och för att kunna försörja sina kunder med förpacknings- och märkningsmaterial och utrustning.
Certifieringsrevisionen klar!
Certifieringsrevisionen klar!
27.02.2020
I februari år 2020 genomgick Spectas tillverkningsavdelning ”VolgaStrap” aktiebolaget certifieringsrevisionen av DNV företaget. ”VolgaStrap” är beläget i stad Kostroma och tillverkar förpackningsband.
Specta Pilot – ett verktyg för att trä bandet under pallen vid bindning
Specta Pilot – ett verktyg för att trä bandet under pallen vid bindning
19.02.2020
Bindning av laster på pallen utförs vanligtvis med improviserade material eller verktyg som hjälpmedel för att föra bandet under pallen. Sådana verktyg fastnar ofta under pallar och bandet glider ur svaga klämmor. De arbetande är tvungna att jobba i en obekväm pose, med en spänd rygg, stående på knän osv.
Att läsa sig är den bästa presenten
Att läsa sig är den bästa presenten
29.01.2020
En chans att lära sig något nytt och underhålla sig är något som barn som bor på Makarjevskij och Ostrovskij barnhemmen fått i present. Den av Specta grundade välgörenhetsstiftelsen ”Tusen sjöars land” har delat ut nyårspresenter till barnen, dvs. presentkort som de skulle använda åt en utbildningsresa eller underhållande utflykt.
ULTRAPLAST 202.RP ETIKETTER FÖR MÄRKNING AV RÖR<br \>Vi lanserar en ny etikett Specta Ultraplast 202.RP!
ULTRAPLAST 202.RP ETIKETTER FÖR MÄRKNING AV RÖR
Vi lanserar en ny etikett Specta Ultraplast 202.RP!
02.12.2019
Specta Ultraplast 202.RP utförs på en matt polyolefin film med en förstärkt klisterförmåga och avses för märkning av rörprodukter.
Nordamerikas järnvägar nu framkomliga för Specta
Nordamerikas järnvägar nu framkomliga för Specta
05.11.2019
I år har Spectas plastband för bindning ännu en gång bekräftat sin höga kvalité genom att ha erhållit certifiering av Association av Amerikanska Järnvägar (AAR). AAR ansvarar för uppfyllande av standarder och specifikationer angående beståndsdelar, vilket garanterar en acceptabel trafiksäkerhet.
Specta vidgar sina perspektiv
Specta vidgar sina perspektiv
16.10.2019
Den 23 september 2019 öppnade Specta ett nytt avdelningskontor – Specta Central Asia (Kommanditbolag med begränsat ansvar ”Specta Central Asia”) med ett lager och huvudkontor i  Almaty,  Kazakhstan.
Spectas nya förpackningslösningar för metallurger på Metall Expo 2019
Spectas nya förpackningslösningar för metallurger på Metall Expo 2019
11.10.2019
Från den 12 till den 15 november 2019 kommer den 25:te Internationella industrimässan Metall Expo’19 äga rum i Moskva. Drygt 560 företag från 35 länder från hela världen deltar i mässan, bl.a. världens ledande metallurgiska företag: ArcelorMittal, Danieli, EVRAZHolding, Magnitogorsk Iron&Steel Works, NLMK Group, Severstal, TMK, United Metallurgical Company m.m.
Kontakta oss
Kontakta oss
Lär dig kostnaden, leveranstiden och specialerbjudanden för nya, vanliga kunder
Koden från bilden:
captcha